Jehovas vitners styrende råd

Jehovas vitner er muligens det mest skjøre trossystem på jorden. Det styrende råd og de eldste viser ved sine løgner, hykleri og falske lære at de har satan til Gud og far slik det står i Johannes 8:44 Fordi de ikke hører på Guds uttalelser, så er de heller ikke fra Gud slik det står i Johannes 8:47 Jehovas vitners styrende råd og de eldste avviser all kritikk og skyld, fortier medlemmer som stiller spørsmål vedr trossystemet. Jehovas vitner lyver gjerne i en rettssak.

Jehovas vitners styrende råd og dere eldste. Tenk nøye over dette: Ingen av dere opplever det dere utsetter andre mennesker for.

OPPLYSNING Onsdag 22. februar 2023 ble de opplyst på hovedkontoret at bror Anthony Morris ikke lenger tjener som medlem av Jehovas vitners styrende råd. Anthony Morris og hans kone ser ut til å ha flyttet til Lumberton i Nord-Carolina, USA.

ET STYRENDE RÅD?
Apostlenes gjerninger 15:2; 16:4, 5 snakker ikke om et styrende råd. Jehova advarer alle medlemmer i det styrende råd og alle eldste når dere ‘går utover det som står skrevet’ i bibelen. Ordspråkene 30:6 1. Korinter 4:6 Når det “styrende råd” ikke finnes i bibelen, så har det heller ingen rolle i Jehovas organisasjon. Det styrende råd er avslørt i løgn, hykleri og falsk lære og bekrefter dermed at de har satan til sin Gud og Far. Johannes 8:44; Åpenbaringen 21:8. Det stilles spørsmålstegn ved Jehovas vitners styrende råds åndelige kvalifikasjoner. Studieblad Februar 2022, side 4, avs 8. Studieblad Februar 2021, side 18, avs 11. Rull ned til rammen: – Hvilken rolle har det styrende råd?

Jehovas vitners styrende råd er avslørt i å ikke være Jehovas trofaste og kloke slave, det styrende råd er avslørt i å være falske kristne, det styrende råd er avslørt i å ikke være salvet, det styrende råd er avslørt i å ikke være forent med Gud. Matteus 24:45-47 2. Johannes 9 Ordspråkene 6:16-19 1. Korinter 10:21

1914-GENERASJONEN | BARN FIENDER AV GUD | PENGER VIA RESOLUSJONER
Jehovas vitners lære om en såkalt overlappende 1914-generasjon er avslørt som løgn og en falsk lære. Det styrende råd omtaler barn som Fiender av Gud som også er løgn og falsk lære. Å kreve penger av medlemmene ved resolusjoner er også en løgn og en falsk lære. Johannes 8:44 Åpenbaringen 21:8 Se også Resonnerboka.

FAKTASJEKK det styrende råd.
Hvordan kan Jehovas vitner elske og ha respekt for sannheten, når de stadig avsløres i løgn, hykleri og falsk lære? HUSK – Alltid å faktasjekke Jehovas vitners lære med hva Bibelen sier og andre kilder. Klikk deg rundt her på jwpsa.com og se flere avsløringer om Jehovas vitners mørke og onde handlinger i satans verden. Denne videoen fra jw.org (fra 2:35) viser at det er riktig å undersøke om Jehovas vitners lære er riktig? Apostlenes gjerninger 17:11

​Dersom vi stoler blindt på andre, så tar vi ikke egne fornuftige valg, men lar andre tenke og bestemme hva vi skal gjøre. Det er ikke visdom å stole blindt på andre, uansett hvem det er.

Dersom Jehovas vitners styrende råd eller noen andre mener at det som er skrevet på denne siden og på jwpsa.com er feil, så legg fram bevis for det. Johannes 18:23

Kontakt Jehovas vitner

Skroll til toppen