Resonnerboka, Jehovas vitner

Jehovas vitner er igjen avslørt i løgn, hykleri og falsk lære. Resonnerboka, side 201, skroll til underoverskriften: Mener Jehovas vitner at deres religion er den eneste rette? Svaret på det er: – Ja, Jehovas vitner lærer at deres religion er den eneste rette.

Dersom Jehovas vitner virkelig hadde basert hele sin tro, oppførsel og fremgangsmåter på Bibelen: – så hadde vi ikke hatt en skjult aksje økonomi og tjent penger på krig, sex, sosiale medier, legemidler, underholdning o.l. i satans verden, eller omtalt barna våre som Fiender av Gud, eller brukt bilde av pornostjernen Pascale Petit i paradisboka, eller usynliggjort og fortiet døpte vitner som stiller spørsmål ved vår tro og lære. Det hadde heller ikke vært noen hemmelig eldstebok. Det styrende råd hadde ikke pålagt medlemmene å betale et bestemt pengebeløp hver måned ved resolusjoner eller søkt politisk makt og innflytelse ved Lobbyvirksomhet eller brukt kors i Rikets sal i Moss i Østfold. Jehovas vitners styrende råd når derfor ikke opp til den norm som en religion må vurderes etter. Det settes spørsmålstegn ved det styrende råd og de eldstes åndelige kvalifikasjoner. Apostlenes gjerninger 17:11

Jehovas vitners styrende råd velger løgn, hykleri og falsk lære framfor sannhet og viser at de har satan til sin Gud og Far. Johannes 8:44 Åpenbaringen 21:8 Se videoen i denne linken på jw.org der det styrende råd bekrefter at de har satan til sin Gud og Far. (Vis fra 30:30 – 30:45)

Jehovas vitner: – Det mest skjøre trossystem på jorden.
Det styrende råd avviser og fortier all kritikk og skyld. Jehovas vitners styrende råd og de eldste er kanskje de eneste i verdenshistorien som aldri har begått en feil, hvis du spør dem. Jehovas vitners tro og lære tåler ikke spørsmål.

Bestill boken: – Resonner ut fra skriftene (Resonnerboka) fra Jehovas vitner.

Kontakt Jehovas vitner

Del gjerne denne siden i dine sosiale medier.

Skroll til toppen