Lobbyvirksomhet

Kvitteringen i denne pdf-filen fra Lobbyist Officer Michael Denkensohn i New York beviser og avslører Jehovas vitner i å drive med Lobbyvirksomhet, som er en form for korrupsjon med det formål å påvirke politikere til å ta beslutninger som ikke bør tas. Det styrende råd har brukt 59 880 US Dollar av medlemmenes donerte penger på lobbyvirksomhet for å påvirke politikere til egen fordel. Kvitteringen viser at det styrende råd lyver når de i denne linken hevder at de er politisk nøytrale og ikke driver med lobbyvirksomhet. Jehovas vitner er virkelig en del av satans verden. Jehovas vitner blander seg derfor inn i politikk akkurat som andre religioner.

KORRUPTE POLITIKERE
Folk er lei av korrupte politikere og korrupte religiøse ledere som Jehovas vitners styrende råd. Hvordan kan det styrende råd anklage politikere for å være korrupte, når dere selv er korrupte via lobbyvirksomhet? Det er ikke visdom å stole blindt på andre, uansett hvem de er. Matteus 7:15, 20 1. Timoteus 5:24

Jehovas vitner er på ingen måte politisk nøytrale til satans verden (Video på 7 min) Åpenbaringen 13:16-18 I denne linken fra jwpsa.com ser dere at Jehovas vitner er ivrige til å bruke dyrets merke – 666 – som viser at de støtter satans politiske system. Alle Jehovas vitner som lyver gjør satans vilje og vil ikke få evig liv. Johannes 8:44 Åpenbaringen 21:8 Jehovas vitner er avslørt i løgn og har derfor satan til sin Gud og far som David H. Splane i Jehovas vitners styrende råd bekrefter i denne linken fra jw.org. (Vis fra 30:30 – 30:45.)

Ville Jehova og Jesus Kristus brukt nesten 60 000 US Dollar på å påvirke politikere i satans verden? Svaret er nei. Beløpet tilsvarer over 500 000,- Norske kroner. Hvor mye penger bruker det styrende råd egentlig på lobbyvirksomhet bak ryggen til medlemmene? Det er ikke visdom å stole blindt på andre, uansett hvem det er.

Kontakt Jehovas vitner

Del gjerne denne siden i dine sosiale medier.

Skroll til toppen