Kors brukes av Jehovas vitner

Sannheten om Jehovas vitner og korset er at Jehovas vitner bruker kors. Jehovas vitner er arrogante og stolte og nekter å fjerne sine lampekors i Rikets sal i Moss i Østfold.

Klikk på bildet over og les at Gud (Jehova) ikke godkjenner at Jehovas vitner bruker noen som helst tegn og symboler i tilbedelsen.
Bildet over er fra side 200 i boken: Jehovas vitner, forkynnere av Guds rike (jv-N) 1993.
Bestill boken: Jehovas vitner – forkynnere av Guds rike (jv-N) utgitt i 1993, ved å kontakte Jehovas vitner. Boken har 750 sider og er gratis.

Jehovas vitner har ikke lov til å bruke korset, men Jeløy, Moss og Rygge menigheter håner Jehova ved arrogant å bruke korset som de gjemmer i sine 10 lampekors. (Se bildet øverst) Les Jehovas vitners veiledning vedr korset i boken: Hva kan Bibelen lære oss: Side 213 og 214 i sluttnote 15. 1. Korinter 10:14 1. Johannes 5:21. Jehovas vitner tiltrekker seg avguder når de bruker korset og viser igjen ved sine handlinger at de er en del av satans verden. Matteus 7:15, 20 Jehovas hellige ånd er på ingen måte til stede der det brukes kors. Våkn opp 8. februar 1973, side 22. (Siste avsnitt.) Våkn opp nr. 2, 2017, side 15. Døde Jesus på et kors?

Kom og se lampekorsene selv i Rikets sal i Moss. Ta gjerne bilder av lampekorsene. Møtetidene til Jeløy, Moss og Rygge menigheter ser du i denne linken. Adressen til Riket sal er: Carlbergveien 8B, 1526 Moss. (Bak Rygge storsenter)

Bør de kristne bruke korset i tilbedelsen? Det er bare de kristne som ikke bruker korset. Jehovas vitner bruker korset og er derfor ikke kristne. Lampekors: Er det hedenske symboler? (Avsnitt 5 fra toppen) Jehovas vitner skjuler sine kors i lampekors og er derfor ikke kristne.

Kontakt Jehovas vitner

Del gjerne denne siden i dine sosiale medier.

Skroll til toppen