Jehovas vitner nektes statstilskudd og fratas registrering som trossamfunn

28.03.24. Jehovas vitner anker dommen fra Oslo Tingrett til Lagmannsretten. Jehovas vitner skriver løgn i sitt innlegg på egen nettside: – så vi kan fortsette å leve et stille og fredelig liv med fullstendig gudhengivenhet og oppriktighet». 1. Timoteus 2:1, 2 Er det fullstendig gudhengivenhet og oppriktighet av Jehovas vitner å tjene penger på krig, sex, underholdning, legemidler, sosiale medier o.l., å omtale barn som fiender av Gud, lære falskt om sin overlappende 1914-generasjon, bruke et bilde av pornostjernen Pascale Petit i sin paradisbok? Les mere her på jwpsa.com om avsløringene av Jehovas vitner.

Mandag 04.03.2024. Domsslutning i Oslo Tingrett. Jehovas vitner tapte saken mot Statsforvalteren. Dømt til å betale kr. 1 140 505,- i saksomkostninger. Les domsslutningen på side 30 i denne pdf-filen.

OSLO TINGRETT, Onsdag 26.04.23. Tingretten har opphevet den midlertidige avgjørelsen vedr midlertidig forføyning som ble avsagt før nyttår. Retten tok ikke stilling til om vedtaket er i strid med trossamfunnsloven eller religionsfriheten. Det skal vurderes av Oslo tingrett senere. Jehovas vitner ble også dømt til å betale kr. 241 251,- i sakskostnader til Staten. Kjennelsen til Oslo Tingrett kan leses i denne pdf-filen. Se Statsforvalterens vedtak i samme sak i denne linken.

Til sammen skal Jehovas vitner betale kr. 1 381 756,- i saksomkostninger. Kontakt Jehovas vitner og be om skriftlig innsyn i om de betaler saksomkostningene med pålagte bidrag ved resolusjoner, fra sin skjulte aksje økonomi eller med Jehovas vitners penger fra enendomssalg? Alle døpte Jehovas vitner har krav på å få vite hvor disse pengene skal tas fra.

​Rettssaken ble behandlet i Oslo Tingrett fra 8-19. januar 2024.

Kontakt Jehovas vitner

Skroll til toppen