Jehovas vitner må tilbakebetale pengebidrag gjennom 31 år

Trond Jacobsen har i gjennomsnitt betalt 500 kroner pr. måned i pengebidrag i 31 år til Jehovas vitner. Det er avslørt at pengene er betalt på et ubibelsk grunnlag. Derfor kreves det at Jehovas vitner tilbakebetaler pengene i sin helhet, pluss renter.

Les noe av brevet nedenfor. Les hele brevet i denne pdf-filen.

Jehovas vitner
Avdelingskontoret i Skandinavia
Stenhusvej 28
DK-4700 Holbæk Danmark

Ved å henvise til Jehovas vitners egen litteratur og nettside og noen offentlige dokumenter, så har Jeg Trond Jacobsen avslørt Jehovas vitner i løgn, hykleri og falsk lære. Mine brev og eposter til Jehovas vitners avdelingskontor i Skandinavia i Danmark og til hovedkontoret i USA bekrefter dette. Jeg henviser også til nettsiden jwpsa.com som er en kraftig nettside som avslører sannheten om makteliten i Jehovas vitner som er det styrende råd og dere eldste. Jeg har derfor betalt pengebidrag til Jehovas vitner på feil grunnlag gjennom 31 år. Det er skammelig av en såkalt «sann religion» å lyve, hykle og lære falskt.

PENGEBIDRAG I 31 ÅR KREVES TILBAKEBETALT
Jeg har kommet fram til at jeg har betalt 500 kroner i gjennomsnitt i bidrag hver måned i perioden januar 1993 til januar 2024. Totalt blir det 186 000,- kroner. (500 x 12 mnd x 31 år) som er betalt på et ubibelsk grunnlag. Løgn, hykleri og falsk lære er et særdeles ubibelsk grunnlag å betale pengebidrag til Jehovas vitner.

Derfor krever jeg mine betalte pengebidrag gjennom 31 år tilbakebetalt i sin helhet. Jehovas vitner har sitt hovedkontor i USA, så jeg krever at Jehovas vitner betaler 186 000 Amerikanske dollar (etthundreogåttisekstusen) for sine løgner, hykleri og falske lære i over 31 år som jeg har vært knyttet til Jehovas vitner.

Dersom Jehovas vitners styrende råd, dere eldste eller noen andre mener at det jeg har skrevet i dette brevet er feil, så legg fram bevis for det. Johannes 18:23

Les hele brevet i denne pdf-filen.

Kontakt Jehovas vitner

Skroll til toppen