Håndtegn, horn

Jehovas vitner er avslørt i løgn, hykleri og falsk lære, når de bruker forskjellige håndtegn for å vise at de er en del av satans verden. Matteus 23:33

Klikk på bildet over og se håndtegnet (Horn) som vises fra 1:05.
Mark Noumair i Jehovas vitner og Paven bruke det samme håndtegnet (Horn). (Vis fra 1:03.10) Bildet av Noumair er fra den samme videoen fra jw.org
Mark Noumair i Jehovas vitner bruker det samme håndtegnet (Horn) som en gruppe AC/DC fans i Australia. (Vis fra 1:03:10)
Klikk på bildet over og les at Gud (Jehova) ikke tåler at Jehovas vitner bruker noe som helst tegn og symboler i tilbedelsen.

Jehova krever at sitt folk skiller seg ut fra satans verden, slik det står i 2. Korinter 6:17 Jehovas vitner når ikke opp til bibelens norm for sann tilbedelse og er ikke ledet av Gud (Jehova). Matteus 7:15, 20 Jehovas vitner baserer ikke sin tro og hele sin lære på Guds Ord, slik de påstår i Resonnerboken Det stilles spørsmålstegn ved Jehovas vitners styrende råd og de eldstes åndelige kvalifikasjoner. Jehovas vitner er avslørt i løgn, hykleri og falsk lære og viser at de har satan som sin Gud. Makteliten i Jehovas vitner trosser derfor Gudgitt veiledning og krav og fortsetter arrogant å bruke tegn og symboler i tilbedelsen.

Kontakt Jehovas vitner

Skroll til toppen