En eldste har erklært Jehovas vitners litteratur og nettside som frafallen

En eldste i Torstrand menighet i Larvik har erklært Jehovas vitners litteratur og nettside som frafallen

Les brevet nedenfor eller i denne pdf-filen.

Jehovas vitner
Stenhusvej 28
DK – 4300 Holbæk
Danmark

Jehovas vitners eldste har erklært Jehovas vitners litteratur og nettside for frafallen

Torsdag 28.03.24 sendte jeg en sms til Arne Askildsen (eldste) i Torstrand menighet i Larvik og henviste til jwpsa.com som avslører Jehovas vitner i løgn, hykleri og falsk lære.

Arne Askildsen svarte med en sms og skrev følgende: Ønsker ikke å være med i klubben til de frafalne. Arne Askildsen bekrefter derfor i sitt svar at Jehovas vitners litteratur og nettsiden jw.org er frafallen, fordi jwpsa.com henviser til Jehovas vitners litteratur og jw.org. Arne Askildsen anklager meg Trond Jacobsen for å være en frafallen.

Spørsmål
Hvilket bibelbasert mandat har Arne Askildsen til å erklære Jehovas vitners litteratur, nettsiden jw.org og meg Trond Jacobsen for frafallen?

Åndelige kvalifikasjoner
Det stilles spørsmålstegn ved Arne Askildsens åndelige kvalifikasjoner. Jeg ber om at Arne Askildsen ekskluderes for sin falske anklage mot meg Trond Jacobsen og for å erklære Jehovas vitners litteratur og nettside som frafallen.

Dersom Arne Askildsen, dere eldste på avd.kontoret i Danmark eller noen andre mener at det jeg har skrevet i dette brevet er feil, så legg fram bevis for det. Johannes 18:23

Imøteser deres skriftlige bibelbaserte svar på dette brevet innen får dager.

Hilsen,
Trond Jacobsen
Moss menighet

Kontakt Jehovas vitner

Skroll til toppen