Eldsterådet og hele Sarpsborg menighet holdes ansvarlige for et drapsforsøk på Trond Jacobsen, lørdag 20.04.2013

Jehovas vitners eldsteråd og hele Sarpsborg menighet selvmords mobber sin medtroende Trond Jacobsen, som forsøkte å avslutte livet ved et selvmord, lørdag 20. april 2013.

Les brevet til eldsterådet i Sarpsborg menighet nedenfor eller i denne pdf-filen.

Jehovas vitner
Sarpsborg menighet
Kulåsgaten 29
1721 Sarpsborg

Varsel om rettssak mot eldsterådet og menigheten for utfrysing, selvmord mobbing og drapsforsøk ved et selvmordsforsøk

Dette brevet er et varsel om rettssak mot eldsterådet i Sarpsborg menighet og for hele menigheten vedr., deres utfrysing av meg Trond Jacobsen fra våren 2011 som varer den dag i dag og for et drapsforsøk dere gjorde ved et selvmordsforsøk lørdag 20. april 2013.

Våren 2011 tekstet Raquel Freiberg og jeg en stund inntil eldsterådet konstruerte en kjempesak om noen såkalte sms’er fra meg Trond Jacobsen som skulle har skremt henne. Psykopaten Christian Aamodt dikterte at hele menigheten skulle fryse meg ut for å påføre meg psykisk skade. Dette er maktmisbruk. Jeg flyttet fra menigheten i januar 2015.

Så lenge ingen i Sarpsborg menighet har vist noen interesse i å ordne opp i dette, så fortsetter dere å fryse meg ut av menigheten og fra Jehovas organisasjon.

SMS BEVIS
Ingen av dere har evnet å legge fram et eneste sms bevis, så det var en falsk anklage som psykopaten Christian Aamodt og eldsterådet konstruerte for å påføre meg psykisk skade. Sten Egil Femtehjel sa han skulle skaffe sms bevis før han flyttet til Spania. Han løy for meg fordi han ikke brydde seg. Han sa det bare for å si det. Rettssaken gjelder også alle som har flytttet fra Sarpsborg menighet etter januar 2015. Sten Egil er avslørt i løgn og er ikke kvalifisert til å være eldste eller å ha noen oppgaver i menigheten. Ber om at Sten Egil derfor straks avsettes som eldste og ekskluderes.

Det har ingenting å si at det er flere år siden eldsterådet igangsatte ondskapen mot meg Trond Jacobsen. Jehova holder uansett eldsterådet og hele Sarpsborg menighet ansvarlige for sin ondskapsfulle og dødelige urett mot meg Trond Jacobsen.

HUSK satan og demonene gleder seg over at eldsterådet og Sarpsborg menighet gjør sine ondskapsfulle handlinger mot meg. Jehova ser deres respektløse holdning og oppførsel mot meg Trond Jacobsen og holder alle i Sarpsborg menighet ansvarlige for min død, når det ender i et selvmord. Jeg føler at eldsterådet og hele Sarpsborg menighet tar livet av meg med onskapsfull selvmordsmobbing.

FARISEER ELDSTE
Eldsterådet i Sarpsborg menighet er mye verre en fariseerne på Jesu tid og er derfor ikke kvalifisert til å være verken eldste eller hyrder. Jeg krever derfor at hele eldsterådet straks avsettes og ekskluderes. Ve dere, fariseer eldste, hyklere! – Matteus 23:33 Johannes 8:44, 47 Åpenbaringen 21:8 2. Johannes 9

Kopi av dette brevet er sendt til avd.kontoret i Danmark. Det er dessuten viktig at befolkningen får vite om ondskapen som eldsterådet og Sarpsborg menighet påtvinger en medtroende, slik at de kan få et grunnlag for å ta et informert valg, når de snakker med Jehovas vitner. Dette brevet er publisert på nettsiden jwpsa.com. (Dere finner brevet ved å skrive sarpsborg menighet i søkefeltet.)

Dersom eldsterådet i Sarpsborg menighet eller noen andre mener at det jeg har skrevet i dette brevet er feil, så legg fram bevis for det. Johannes 18:23

Hilsen,
Trond Jacobsen
Moss menighet

Kan mobbing være drap? | politiforum.no

Skroll til toppen