Sarpsborg menighet er ansvarlig for utfrysing og drapsforsøk

Sarpsborg menighet av Jehovas vitner er ansvarlig for et drapsforsøk pga utfrysing, utført i et selvmordsforsøk lørdag 20. april 2013.

Les brevet nedenfor eller i denne pdf-filen. Sarpsborg menighet v/Christian Aamodt, Sven Myhre og Agnar Brattås, svarte kun på innsynsbegjæringen og ikke på utfrysingen. Les svaret i denne pdf-filen.

Jehovas vitner
Sarpsborg menighet
Kulåsgaten 29
1721 Sarpsborg

Utfrysing fra Sarpsborg menighet i 2011

Våren 2011 begynte Raquel Freiberg og jeg å tekste (sms). Etter noen uker kontaktet Bård Freiberg meg og sa at Raquel var blitt skremt av en eller flere av mine sms’er. Han sa ikke hva teksten innehold som såkalt skulle ha skremt Raquel. Jeg ba Bård om å få se sms’ene, men fikk ikke det. Jeg ba også om å få snakke med Raquel om det, men han ville heller ikke det. Vi ble enige om at jeg sluttet å tekste med Raquel.

Maktapparatet (eldsterådet) hauset opp dette og tok det ut av alle sammenhenger og fikk eller påla hele menigheten å fryse meg ut. Jeg føler meg selvmords mobbet og behandlet som mindre verdt enn et dyr. Jeg merker virkningene av utfrysingen den dag i dag.

Christian Aamodt sa han så svært alvorlig på at en eller noen av mine sms’er til Raquel, såkalt hadde skremt henne. Det forventes derfor at det også finnes bevis for dette. Disse bevisene skal jeg se.

Sten-Egil Femtehjel sa han skulle vise meg de sms’ene som såkalt skulle ha skremt Raquel Freiberg, før han flyttet til Spania. Sten-Egil Femtehjel har pr. september 2021, ikke vist meg sms’ene. Det er et krav at Sten-Egil Femtehjel viser meg sms’ene.

SELVMORDS FORSØK
Lørdag 20. april 2013 forsøkte jeg å begå selvmord på togskinnene sør for Klavestad, som følge av selvmords mobbingen fra maktapparatet (eldsterådets) i Sarpsborg menighet. Dessverre lykkes jeg ikke med selvmordet.

BIBELSK MANDAT
Legg fram hvilke Bibelske mandater maktapparatet (eldsterådet) i Sarpsborg menighet mener å ha for å selvmords mobbe, å utfryse et medlem fra menigheten, å gjøre et medlem dødelig suicidal og dødelig deprimert, å påføre et medlem varig psykisk skade og behandle et medlem som mindre verdt enn et dyr? Legg også ved skriftsteder som støtter eldsterådet fiendtlige behandling av meg Trond Jacobsen.

INNSYNSBEGJÆRING, perioden 2009 – 2015
Jeg ber om innsyn i Sarpsborg menighets konfidensielle arkiv og alle andre arkiv dere eldste lagrer personopplysninger. Gjelder også lagring hos tredjeparter i inn og utland.

Å GI OPP ET MEDLEM
Høsten 2012 fortalte Evy Strømnes meg at de eldste i Sarpsborg menighet hadde gitt opp Trond Jacobsen. Dette hadde hun hørt av Agnar Brattås. Legg fram det Bibelske mandatet maktapparatet (eldsterådet) i Sarpsborg menighet mener å ha for å ‘Gi opp et medlem’.

ÅNDELIGE KVALIFIKASJONER SARPSBORG MENIGHET
Det stilles spørsmålstegn ved eldsterådets åndelige kvalifikasjoner i Sarpsborg menighet, som er maktapparatet i menigheten.

Opplysning: Det varsles rettssak mot hele Sarpsborg menighet v/Christian Aamodt og eldsterådet, som forsøkte seg på et drapsforsøk på Trond Jacobsen i et selvmordsforsøk som nevnt i brevet.

Kontakt Jehovas vitner

Skroll til toppen